Over Fred Rutgers Advies

Wij hebben ons toegewijd aan het blijvend succesvoller maken van ondernemers

10+
Aantal opgerichte succesbedrijven
39+
Jaar ervaring
5000+
Bezoekers aan lezingen in binnen- en buitenland

Missie

Als succesvol ondernemer heb ik vrijwel alles al wel eens meegemaakt. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om een bedrijf te starten en wat er allemaal bij komt kijken om dat bedrijf (keihard) te laten groeien. 

250% groei in 1 jaar? Ik weet dat het kan en wat dat met je doet. 

Telkens weer je producten en diensten aanpassen aan wisselende marktomstandigheden of om de concurrentie weer een stap voor te zijn? Ik heb het eindeloos vaak gedaan.

Het aantrekken van investeerders om nog harder aan je bedrijf te bouwen? Ook dat heb ik onlangs opnieuw succesvol gedaan. Ook weet ik hoe jij toewerkt naar een succesvolle verkoop van jouw onderneming.

Mogelijk nog belangrijker, ik ken de risico’s van het ondernemen. Ik weet hoe het voelt als het even echt erop of eronder is.

Ik ken nu de alarmsignalen die ik toen niet zag, waardoor ik nu tijdig ingrijp en veel risico's strak onder controle houdt.

Dit alles is voor mij de reden waarom ik deze kennis en ervaring wil delen met anderen.

Gewoon omdat je alleen misschien wel sneller gaat, maar samen kom je uiteindelijk veel verder!

Samen werken wij graag aan uw succes!

Fred

Fred is oprichter en eigenaar met een berg ervaring.

Fred heeft als ondernemer vrijwel alles al wel eens meegemaakt. Dat maakt hem een geweldige sparringpartner en inspirator. Met zijn enorme netwerk kan hij deuren openen die voor veel anderen gesloten blijven. Hij ziet kansen en oplossingen waar anderen slechts problemen zien. (internationale) klanten vertrouwen al jaren op zijn adviezen en behalen daarmee aansprekende resultaten.

Fred is een super creatief brein en gaat geen enkele uitdaging uit de weg!Tim Rutgers

Tim

Tim ondersteunt ons regelmatig als onderzoeker en junior consultant.

Tim is jouw onderzoeker en junior consultant, die zich vastbijt in elk vraagstuk.

Echt een aanstormend talent! Van jongs af aan kijkt al mee in de keuken van uiteenlopende bedrijven. Als tiener puzzelde hij al mee over marketing- en salesvraagstukken en toen al kwam hij met de meest opmerkelijke suggesties.

Hij heeft al diverse keren succesvol onderzoek- en adviestrajecten gedaan voor vernieuwende en disruptieve bedrijfsconcepten. Hij is kritisch, creatief en daagt je uit om het eens anders te bekijken.

Bram

Bram is een echte salestijger met ontembare energie waarmee hij jou en jouw salesteam een enorme boost geeft.

Gedrevenheid, betrokkenheid en ongekend doorzettingsvermogen maken Bram van enorme toegevoegde waarde om iedere salesorganisatie te stimuleren. Het vinden van nieuwe product - markt combinaties is een kolfje naar zijn hand. Hij pakt kansen waar anderen achteloos aan voorbij lopen.

Zet Bram voor jouw salesteam en ze staan binnen no time allemaal op scherp, hebben er weer zin in en komen thuis met de mooiste resultaten! En dat ga je merken aan jouw omzet!

Onze diensten

Verdubbel jouw bedrijf in

3 jaar

Met deze bewezen aanpak kan ook jij 

jouw bedrijf in 3 jaar verdubbelen!


Wij zijn er om je te helpen

Wij helpen jou groeien als

mens en als ondernemer

Samen met jou gaan we grenzen

verleggen waardoor jij succesvoller

gaat worden!

Wij volgen voor jou de

laatste trends!

Hierdoor willen wij jouw meest

waardevolle sparringspartner zijn!


Onze zusterbedrijven

RetailKitchen

Bij RetailKitchen hebben we heel veel verstand van winkels!

Al meer dan 10 jaar helpen wij winkeliers om het slimmer aan te pakken met meestal aansprekende resultaten. Niet alleen hebben wij heel veel kennis zelf in huis, door samenwerking met top partners kunnen wij u een echte totaaloplossing bieden.

Wij kunnen zelfs een compleet nieuw retailconcept voor u ontwikkelen.

Kijk voor meer info gewoon even op de website.

De Ondernemers Academy

De Ondernemers Academy is voor en door ondernemers!

Hoe kun je nou leren ondernemen van iemand die het nog nooit zelf heeft gedaan?

Bij De Ondernemers Academy werken wij uitsluitend met docenten die zelf heel veel ondernemers ervaring hebben. Ben jij een gedreven ondernemer die zichzelf voortdurend wil verbeteren? Dan is een bezoekje aan deze website een echte aanrader!

Dit zeggen klanten over Fred Rutgers Advies

These slides will be slide-able on the live version of your page!

''Fred is van grote toegevoegde waarde voor mijn organisatie en ik beveel hem van harte aan''

Ik ben Vincent de Kok, Algemeen directeur van GMS Groep Nederland. Wij zijn een retailorganisatie met ongeveer 300 aangesloten winkels in Nederland en nog eens ruim 2500 aangesloten winkels in overige Europese landen. Ik werk al sinds jaren graag samen met Fred Rutgers. Hij is voor mij een belangrijke sparringpartner als het gaat om strategie en marketing. Ook als het soms even spannend is bij een van onze aangesloten winkels heeft hij al erg vaak de ondernemer met zijn winkel weer op de rails weten te krijgen. Hierdoor is hij voor onze organisatie van grote toegevoegde waarde en beveel ik hem van harte aan. Ook voor u zal hij zeker het verschil kunnen maken.
Ms. Nameless
Add Your Stars

''Samen met Fred kom ik veel verder!''

Mijn naam is Michel Kuster, oprichter en algemeen directeur van QWI engineering b.v. uit 's Heerenberg. Wij zijn al ruim meer dan 10 jaar actief in de ICT sector. Inmiddels werk ik alweer ruim 5 jaar samen met Fred Rutgers en sindsdien groeit mijn bedrijf jaar op jaar met dubbele getallen. Fred snapt precies hoe onze business in elkaar zit en komt gevraagd en ongevraagd telkens weer met waardevolle tips en adviezen. Hij heeft ons al meerdere keren geholpen met de ontwikkeling van nieuwe diensten en helpt ons ook om daarvoor de juiste doelgroepen te identificeren zodat we met zijn hulp hier slimme marketingacties voor kunnen doen. Verder is Fred voor mij van grote waarde als het aankomt op het opzetten van slimme salesakties die bijna altijd boven verwachting scoren. Ik verwacht nog jarenlang klant te blijven bij Fred en beveel hem graag ook bij u aan.
Qwi Michel Kuster
Ms. Nameless
Add Your Stars

''Door het anders aan te pakken ben ik nu veel succesvoller!''

Inmiddels ben ik, Robin van Duren, al meer dan 5 jaar een tevreden klant van Fred Rutgers. Mede dankzij hem is mijn bedrijf Van Duren Groenservice in Panningen veel succesvoller geworden en flink gegroeid. Ook als mens en als ondernemer heb ik een flinke stap gemaakt. Ik heb van Fred geleerd om zaken anders te benaderen en vaker even afstand te nemen van de dagelijkse mallemolen. Gewoon even scherp kijken wat er aan de hand is. De boel helder analyseren, de juiste conclusie trekken en dan de vervolgstappen uitzetten. Hij heeft mij geholpen bij de ontwikkeling van tuinonderhoudspakketten die ik verkoop via onze website. Hierdoor ben ik veel minder tijd kwijt aan het maken van offertes en weten mijn klanten precies waar ze aan toe zijn Telkens weer is Fred voor mij een belangrijke sparringpartner die mij erg veel heeft geleerd over ondernemerschap, productontwikkeling en marketing. Ik ben ervan overtuigd dat hij ook voor u en uw bedrijf van grote toegevoegde waarde kan zijn. 

Van Duren Groenservice
Ms. Nameless
Add Your Stars