Fred Rutgers Samen werken aan succes

Verdubbel jouw bedrijf in 3 jaar

Hier ontdek jij hoe ook jij dit voor elkaar kunt krijgen!

Download hier gratis mijn e-book


10+

Jaar succesvol

8

Succesboeken over ondernemerschap

5000+

Bezoekers aan lezingen in binnen- en buitenland

Deze ondernemers hebben ervaren dat het werkt!

Inspirerende en zeer effectieve aanpak!

Fred neemt mij stap voor stap mee door het proces. Telkens weer leggen wij de lat een beetje hoger met ook telkens weer een beter resultaat. Gelukkig weet Fred die stappen altijd weer simpel en haalbaar te maken met meestal al snel zichtbaar en in de cijfers merkbare resultaten. Vooral zijn warme persoonlijke betrokkenheid ervaar ik als heel bijzonder en effectief.

Warm aanbevolen dus!

Qwi Michel Kuster
Michel Kuster - Qwi Engineering BV
Dit heeft al veel aangesloten ondernemers geweldig geholpen!
Bij GMS hebben wij honderden aangesloten winkels, met name in schoenen, mode, outdoor en sport. Regelmatig schakelen wij Fred in om onze ondernemers te ondersteunen met het realiseren van een doorbraak in hun omzet en winst. telkens weer weet hij ons en onze ondernemers aangenaam te verrassen met de behaalde resultaten. Zijn aanpak is open, kritisch, opbouwend en daadkrachtig. Voor ons is hij een belangrijke partner!


Vincent de Kok - GMS Group B.V.
Dit was echt een doorbraak voor mijn bedrijf!
Fred heeft mij geholpen om onze commerciële processen veel slimmer neer te zetten. Stap voor stap hebben we telkens meer marktaandeel weten te pakken. De marketingkosten per opdracht heeft hij flink helpen reduceren. Daarnaast kost het binnenhalen van een opdracht en het maken van offertes nu veel minder tijd waardoor omzet en winst blijven toenemen. Dat maakt voor mij een wereld van verschil. Maak ook eens kennis met Fred! Jij zult net als ik vast erg prettig met hem kunnen sparren!


Van Duren Groenservice
Robin van Duren - Groenservice

Wat is jouw groeiambitie?

Heb jij de ambitie om flink te groeien met jouw bedrijf? Dan zit je hier goed! Ik heb al veel bedrijven geholpen om forse stappen voorwaarts te zetten. Bovendien heb ik het kunstje ook al meerdere keren succesvol voor mijzelf gedaan.

Begin met het downloaden van mijn GRATIS e-book ‘Verdubbel jouw bedrijf in 3 jaar!’.

Loop je vast tijdens het toepassen van de tips, dan ben ik beschikbaar om je te ondersteunen. Veel ondernemers huren mij in als sparringpartner en stok achter de deur zodat ik ze verantwoordelijk houd voor dat wat nodig is om resultaten te halen. Er is gewoon veel afleiding en voor je het weet ligt dit traject stil omdat jij weer wordt opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen. Samen komen we gewoon verder en jij merkt dat het ook gewoon veel gemakkelijker gaat.

Ik help je graag en wens je alvast heel veel plezier en succes.

Download e-book

Download nu dit e-boek! Het is helemaal GRATIS!

Ondernemers waarmee ik werk zijn vrijwel altijd succesvoller dan de concurrentie. Dat wil jij toch ook? Wil je weten hoe?

Doordat ik als trendwatcher en ervaren ondernemer, met inmiddels vele successen op mijn naam, jou voortdurend uitdaag om je grenzen te verleggen. Jij blijft door mij op de hoogte van de nieuwste trends en ik help je door jouw product of dienst optimaal af te stemmen op jouw ideale klant.

Samen ontdekken we product- marktcombinaties waar anderen nog niet aan gedacht hebben. Ik help jou te groeien als ondernemer en als persoon, om maximaal de kansen te verzilveren die op jouw pad komen. Op basis van bijna 40 jaar aantoonbare ondernemerservaring weet ik als geen ander hoe je jouw kansen kan pakken en welke risico's er zijn. Je kunt het natuurlijk ook allemaal zelf doen, maar met mijn kennis en ervaring ga jij sneller.

 Ik behoed jou ook voor de vele valkuilen die ik zie en nooit zelf in ben gevallen.  We nemen geen onnodig risico en missen geen geweldige kansen. Kies daarom voor een succesvolle samenwerking met mij, de ondernemer die alle klappen van de zweep kent en het zelf al meer 10 keer succesvol heeft gedaan!

Wil jij zeker weten dat jij geen mooie kansen mist en wil jij geen onnodig ondernemersrisico lopen? Hak dan nu de knoop door en download hier mijn e-book "verdubbel jouw bedrijf in 3 jaar!" Nadat je hem hebt gedownload sta je ook op mijn nieuwsbrief. Die staat telkens weer vol waardevolle tips!

50%
Waar mag ik hem heen sturen?
Ik ga akkoord met het verstrekken van mijn gegevens.
Download e-book
gestaag groeien