Retail- en marketing trendwatchers

Wij volgen de (inter)nationale ontwikkelingen op de voet!

Retail- en marketing trendwatchers

Wij volgen de (internationale) ontwikkelingen op de voet!

De impact van nieuwe ontwikkelingen wordt op de korte termijn meestal overschat en op de lange termijn blijkt de impact doorgaans groter dan wie dan ook maar kon vermoeden! Daarom is het belangrijk de nieuwste trends op de voet te volgen en er vanaf minuut 1 bij te zijn!

Omdat wij de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen kunnen wij jou de beste resultaten leveren!

Wij zijn aangesloten bij een internationale groep van bekende trendwatchers waarmee wij voortdurend kennis en ervaring uitwisselen. Zo zijn wij voor jou altijd de meest waardevolle sparringpartner.

Dat merk jij telkens weer als je met ons werkt. Wij komen voor jou steeds opnieuw met verfrissende ideeën, waarvan wij weten dat ze elders op de wereld al succesvol zijn.

Natuurlijk werken wij zelf ook voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen om altijd weer voorop te blijven lopen.

Door dit alles binnen jouw bedrijf toe te passen groei jij harder dan je concurrenten!

Ook de pers weet ons goed te vinden om geïnformeerd te worden over de laatste trends!

Welke megatrend had jij te laat in de gaten?

Op deze vraag hoor ik meestal "Internet shoppen" als antwoord.

Je bent een trendwatcher of niet, daarom was ik ook aanwezig op het openingsfeestje van het World Wide Web aan de Kruislaan in Amsterdam toen dat ‘open ging’ in Nederland. Vanaf dag 1 was ik erbij! Snap jij nu waarom het zo belangrijk is om nieuwe trends scherp in de gaten te houden?

Regelmatig even sparren met ons houd je scherp!

Beschikbaar voor pers en studenten

Zowel de pers als studenten doen regelmatig een beroep op mij. Ik werk daar altijd aan mee. Of het nu gaat om een interview over mij, om mijn visie op de actualiteit in mijn vakgebied of voor een achtergrond interview voor radio, tv of gedrukte media, we regelen altijd wel iets.

Ik heb al regelmatig medewerking verleend aan onder andere RTL nieuws, NOS Journaal op radio en tv, Omroep Max, Sprout, BNR, New Business Radio, DPG Media, diverse vakbladen en lokale (dag)bladen.

Ben je student en heb je behoefte aan een oordeel van een expert? Bel gerust! Waar mogelijk help ik je. Ook ben ik, of één van mijn partners, in overleg beschikbaar voor gastcolleges.