Welkom bij De Ondernemers Academy

Wij maken ondernemers duurzaam succesvoller!

Zo is het begonnen

Voordat ik begon met De Ondernemers Academy was ik al oprichter van de eerste deeltijd HBO opleiding voor retailers in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen (H.A.N.) Deze ondernemers ervaren nog dagelijks de positieve impact van deze opleiding.

Met De Ondernemers Academy gaan we breder en dieper. Niet alleen retailers, maar iedere ambitieuze ondernemer zal hier zijn of haar voordeel mee kunnen doen!

Kennis geeft niet alleen macht, maar zeker ook betere ondernemers!

"Stilstand is achteruitgang!"

Mijn boeken en ervaring vormden de basis voor het starten van

De Ondernemers Academy.

Bovendien hebben we een geweldig team van top docenten bij elkaar.

Daar krijg ik echt energie van. Jij ook?

Hieronder lees je meer!

Ondernemen is een vak!

In Nederland is de drempel om te gaan ondernemen erg laag. Vrijwel iedereen mag met bijna alles een eigen bedrijf beginnen. Helaas worden niet alle ondernemers succesvol. Je kunt natuurlijk kiezen voor een opleiding, maar meestal krijg je dan les van mensen die zichzelf nog nooit zich hebben ingeschreven bij de K.v.K.. Kortom, je krijgt les van mensen die het zelf nooit hebben gedaan.


"Bij De Ondernemers Academy werken wij uitsluitend met docenten die het zelf al meerdere keren hebben gedaan en die alle klappen van de zweep kennen."


Als oprichter en CEO stelt Fred hoge eisen aan de docenten en de aangeboden lesstof. Beiden moeten van top-niveau zijn. Wij spreken en schrijven jouw taal en verzanden niet in ingewikkeld jargon.

Om die reden kan vrijwel iedereen de lesstof goed aan en zien we optimale studieresultaten bij onze deelnemers.


Wat heb ik als ervaren ondernemer daar nu aan?

Juist voor ervaren ondernemers is dit een nuttige stap!

Vaak is een opfriscursus juist voor ervaren ondernemers erg nuttig. De ontwikkelingen in ondernemersland gaan steeds sneller! De concurrentie verhard en wie wil er niet zijn concurrenten te slim af zijn?

Deze opleiding volg je in eigen tempo en je kunt op ieder moment stoppen als jij dat wilt. In de praktijk blijkt dat juist ervaren ondernemers extra snel de enorme toegevoegde waarde van dit traject inzien en juist langer deelnemen. Probeer het ook eens! Wat heb je te verliezen? Voor de kosten hoef je het niet te laten!

Daar heb ik toch geen tijd voor....

Druk, druk, druk. Veel ondernemers roepen dit bijna de hele dag. Maar ben jij wel druk met de juiste dingen? Juist bij De Ondernemers Academy leren wij jou om het slimmer en effici├źnter aan te pakken. Dit levert meer omzet en rendement op, en dat met minder stress.

Wij leren je ook het verschil tussen werken in, en werken aan je bedrijf. "Was ik hier maar eerder mee begonnen!" is een kreet die wij regelmatig horen. Nou, waar wacht je nog op!? Jij doorloopt de lessen helemaal volgens jouw eigen planning; 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Als jij zeker weet dat het lukt, welke stap zet jij nu dan?